Samen er op uit… Wandelen vanuit het Wijnbouwcentrum

GROESBEEK – De lente is begonnen en er komt weer een mooi zomerseizoen aan ideaal om samen de prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving van Groesbeek te verkennen.

Wandelen is erg ontspannen en een half uur per dag is ook gezond.

In beweging

Dit is een mooie kans om in beweging te komen en andere mensen te leren kennen. Daarom start er vanaf 3 mei iedere donderdag een nieuwe wandelgroep onder de naam “Naar buiten”. De wandelingen zijn gratis, gevarieerd en goed begeleid door mensen met veel passie en kennis van de mooie omgeving.

Wandelervaring niet nodig

De wandelingen zijn geschikt voor iedereen met of zonder wandelervaring. Het gaat er vooral om actief en gezond bezig te zijn, samen met anderen. Onderweg zorgt de organisatie op een mooie plek voor een kopje thee of koffie. Om 10:00 uur verzamelen de deelnemers in de hal van het Groesbeekse Wijnbouwcentrum aan de Bredeweg 2 in Groesbeek en rond 11:30 uur zal men hier weer terug zijn.

Meer info

Voor meer informatie kun je bellen naar het Nederlands Wijnbouwcentrum (024-7111080) of kijk op de site: nederlandswijnbouwcentrum.nl/naarbuiten. Denk wel aan goede schoenen en bij warm weer voldoende water en zonnebrand.

We kijken er naar uit om je te zien bij een van de wandelingen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.