Samen er op uit… Wandelen vanuit het Wijnbouwcentrum

GROESBEEK – De lente is begonnen en er komt weer een mooi zomerseizoen aan ideaal om samen de prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving van Groesbeek te verkennen.

Wandelen is erg ontspannen en een half uur per dag is ook gezond.

In beweging

Dit is een mooie kans om in beweging te komen en andere mensen te leren kennen. Daarom start er vanaf 3 mei iedere donderdag een nieuwe wandelgroep onder de naam “Naar buiten”. De wandelingen zijn gratis, gevarieerd en goed begeleid door mensen met veel passie en kennis van de mooie omgeving.

Wandelervaring niet nodig

De wandelingen zijn geschikt voor iedereen met of zonder wandelervaring. Het gaat er vooral om actief en gezond bezig te zijn, samen met anderen. Onderweg zorgt de organisatie op een mooie plek voor een kopje thee of koffie. Om 10:00 uur verzamelen de deelnemers in de hal van het Groesbeekse Wijnbouwcentrum aan de Bredeweg 2 in Groesbeek en rond 11:30 uur zal men hier weer terug zijn.

Meer info

Voor meer informatie kun je bellen naar het Nederlands Wijnbouwcentrum (024-7111080) of kijk op de site: nederlandswijnbouwcentrum.nl/naarbuiten. Denk wel aan goede schoenen en bij warm weer voldoende water en zonnebrand.

We kijken er naar uit om je te zien bij een van de wandelingen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen