Salon De Beauté Truus Corté

Salon De Beauté Truus Corté is een Nagelstudio gelegen aan Heerbaan 70b in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Salon De Beauté Truus Corté in Millingen aan de Rijn

Truus Corté is een schoonheidssalon gelegen aan Heerbaan 70B in Millingen aan de Rijn. Behandelingen worden alleen op afspraak gedaan en kunnen worden gemaakt door te bellen naar 0481-433722 of 06-23442551, of door een e-mail te sturen naar info@salontruuscorte.nl. Als een afspraak geannuleerd moet worden, wordt gevraagd om dit minstens 24 uur van tevoren te doen. Als dit niet gebeurt, wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30u tot 17.30u. Het KvK-nummer van de salon is 09119613 en het BTW-nummer is NL001478784B96.

Wil je weten wat Salon De Beauté Truus Corté verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon De Beauté Truus Corté of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon De Beauté Truus Corté? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon De Beauté Truus Corté het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Salon De Beauté Truus Corté reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon De Beauté Truus Corté

Bezoekers bekeken ook