Roosje van Ooy

Roosje van Ooy is een Bed & Breakfast gelegen aan Vlietberg 3 in Ooij.

Meer informatie over Roosje van Ooy in Ooij

Terras 't Roosje van Ooij is een minifestival buitendijks dat op vrijdag 15 september plaatsvindt. Tijdens dit muzikale theatrale festival kunnen passanten en groepen genieten van het uitzicht op de uiterwaarden en de aanwezige dieren. Op het terras kan men terecht voor koffie, lunch en huisgemaakte lekkernijen. Het terras is het hele jaar geopend van woensdag tot en met zondag. Er worden onder andere biologische koffie en glutenvrije en vegan opties aangeboden. Daarnaast is het ook mogelijk om speciale arrangementen te boeken voor groepen tot 60 personen. Voor de deur van het terras zijn diverse wandel- en fietsroutes te vinden die door de Ooijpolder leiden. Voor meer informatie kan er gemaild of gebeld worden naar het terras, of kan de Facebookpagina bekeken worden.

Wil je weten wat Roosje van Ooy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roosje van Ooy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roosje van Ooy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roosje van Ooy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Roosje van Ooy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roosje van Ooy

Bezoekers bekeken ook