Rijschool Jean

Rijschool Jean is een Rijschool gelegen aan Van Arkelstraat 6 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Rijschool Jean in Millingen aan de Rijn

Rijschooljean is een rijschool die rijlessen aanbiedt voor het auto- en aanhangerrijbewijs. Ze hebben betaalbare lespakketten en er is geen wachtlijst, dus je kunt direct beginnen met lessen. Het behalen van je rijbewijs op je eigen tempo biedt veel voordelen, zoals meer flexibiliteit en aantrekkelijkheid voor potentiële werkgevers. De rijschool heeft zowel schakelauto's als automaatauto's en je krijgt les van een vaste instructeur. De lessen zijn individueel en je hoeft geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen. De betaling kan in termijnen worden gedaan en er zijn geen verborgen kosten. Daarnaast biedt de rijschool ook lessen voor het rijden met een aanhanger en persoonlijke begeleiding bij de autotheorie. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met rijangst, faalangst, ADD, ADHD en autisme. Ook kunnen ze helpen bij het opfrissen van rijvaardigheden en het beoordelen van de veiligheid voor deelname aan het verkeer.

Wil je weten wat Rijschool Jean verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Jean of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Jean? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Jean het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Rijschool Jean reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Jean

Bezoekers bekeken ook