Rijschool Berg en Dal

Rijschool Berg en Dal is een Rijschool gelegen aan Hazeldonklaan 10 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Rijschool Berg en Dal in Beek-Ubbergen

Rijschool Berg en Dal is een rijschool in Nijmegen en omgeving die al meer dan 30 jaar ervaring heeft. De rijschool biedt rijlessen op topniveau aan in verschillende plaatsen, zoals Lent, Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Leuth, Ooij, Millingen, Groesbeek, Molenhoek en Malden. De rijinstructeur, Marc Arts, heeft meer dan 30 jaar rijervaring en helpt je veilig de weg op te gaan. Bij Rijschool Berg en Dal wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke begeleiding, humor en ontspanning tijdens de lessen. Daarnaast zijn er verschillende voordelen, zoals een gratis proefles, een vaste instructeur, rijlessen afgestemd op jouw niveau, les in een Mercedes-Benz A-klasse Limousine, een uitgebreid theorieaanbod, de mogelijkheid om zelf lessen in te plannen via een leerling-app en eerlijke prijzen. Verder biedt de rijschool ook klassikale theorieopleidingen en de mogelijkheid voor een tussentijdse toets. Er zijn verschillende rijlespakketten beschikbaar en je kunt je vorderingen en afspraken bekijken via de Leerling App. De rijschool heeft ook positieve recensies van tevreden leerlingen en is aangesloten bij de VRB. Je kunt Rijschool Berg en Dal volgen op Facebook. De contactgegevens van de rijschool zijn: Marc Arts, Hazeldonklaan 10, 6573 BJ Beek - Berg en Dal, 06 - 5114 1490, info@rijschoolbergendal.nl.

Wil je weten wat Rijschool Berg en Dal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Berg en Dal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Berg en Dal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Berg en Dal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Rijschool Berg en Dal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Berg en Dal

Bezoekers bekeken ook