Restaurant Green 46

Restaurant Green 46 is een Restaurant gelegen aan Postweg 17 in Groesbeek.

Meer informatie over Restaurant Green 46 in Groesbeek

Het Rijk van Nijmegen is een golfbaan waar zowel golfers als niet-golfers welkom zijn voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Het restaurant, genaamd Green 46, biedt ook mogelijkheden voor feesten, partijen en zakelijke evenementen. De menukaart wisselt regelmatig en bevat zowel nieuwe gerechten als klassiekers. Reserveren kan telefonisch of via de website. Voor groepen vanaf 15 personen kan een passend voorstel op maat gemaakt worden. Het restaurant biedt ruimte voor maximaal 200 personen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via telefoon of het contactformulier.

Wil je weten wat Restaurant Green 46 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Green 46 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Green 46? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Green 46 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Restaurant Green 46 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Green 46

Bezoekers bekeken ook