Restaurant de Thornsche Molen

Restaurant de Thornsche Molen is een Restaurant gelegen aan Thornsestraat 20 in Persingen.

Meer informatie over Restaurant de Thornsche Molen in Persingen

De Thornsche Molen is een restaurant gevestigd onder een oude molen in Berg en Dal. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op het polderland en de heuvelrand. Het is dagelijks geopend vanaf 09:30 uur en biedt verschillende mogelijkheden, zoals lunchen, dineren, pannenkoeken eten en borrelen. De molen en het bijbehorende buurtschap zijn in 1944 tijdens de gevechten van Market Garden verwoest, maar zijn herbouwd en brengen de geschiedenis tot leven. In de omgeving van de molen zijn diverse activiteiten mogelijk, georganiseerd door Larger than Life.

Wil je weten wat Restaurant de Thornsche Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Thornsche Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Thornsche Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Thornsche Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Restaurant de Thornsche Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Thornsche Molen

Bezoekers bekeken ook