Recordopbrengst sponsorloop voor De Boeg

GROESBEEK/ARNHEM – Ruim 260 leerlingen van basisschool De Wijzer in Arnhem trokken onlangs op een warme, zomerse dag hun loopschoenen aan en deden mee aan de sponsorloop.

Zij liepen samen een recordbedrag bij elkaar van maar liefst € 6800,- voor De Boeg.

De Boeg

Elk jaar lopen de leerlingen rondjes voor het goede doel. Dit jaar deden zij dat voor De Boeg. Een bungalow in Groesbeek voor zieke kinderen en hun ouders, waar je ondanks je ziekte tussen de behandelingen door gewoon kind kan zijn. De leerlingen lieten zich sponsoren door familie, vrienden, kennissen en buren.

Esther van het Hof reageert namens De Boeg zeer enthousiast. “Met deze mooie bijdrage kunnen we ons werk voorzetten zodat gezinnen met een ernstig ziek kind zonder kosten kunnen blijven logeren in De Boeg”.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.