Reclamebord Aldi en Jan Linders verplaatst

GROESBEEK – Het reclamebord van de supermarkten Aldi en Jan Linders bij de inrit van het ZOMA-parkeerterrein in Groesbeek is maandagochtend verplaatst.


Het bord staat een paar meter verder weg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het zou de verkeersveiligheid op die locatie moeten verbeteren.

Belemmering

Er waren al langere tijd klachten over het bord, omdat dit het zicht van automobilisten die het parkeerterrein willen verlaten belemmert. Burgemeester en wethouders lieten enkele maanden geleden op persvragen nog weten dat er nog geen plannen waren om het bord te verplaatsen. Men heeft zich schijnbaar bedacht, want maandagochtend is het bord een paar meter naar achteren verplaatst.

Haaientanden

Het is dit jaar de tweede maatregel op het parkeerterrein. In januari zijn er bij de in-en uitrit haaientanden aangebracht. Op drukke dagen ontstond er bij bestuurders veel twijfel over het oprijden en verlaten van de parkeerplaats. Automobilisten verlaten het parkeerterrein zonder voorrang te verlenen aan het verkeer dat van de Spoorlaan komt. Hoewel de verkeersregels hierover duidelijk zijn, is er voor gekozen maatregelen te treffen.

Het werk werd maandag door Hoeymakers en hoveniersbedrijf De Middelpas uitgevoerd, in opdracht van Peeters Objecten.


De situatie voor het verplaatsen van het bord. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.