Rechtswinkel Berg en Dal opent deuren

GROESBEEK – Rechtswinkel Berg en Dal opent vanaf volgende week de deuren.

Juridisch advies

Deze rechtswinkel is een plek waar mensen uit de gemeente Berg en Dal terecht kunnen voor gratis juridisch advies of hulp. Nu moet men daarvoor naar Nijmegen. Initiatiefneemster Lesley Albers, afgestudeerd juriste, heeft de afgelopen periode gekeken of er genoeg animo is. Dat blijkt er te zijn.

Spreekuren

Samen met vrijwilligers Kari Eikholt, Stephanie van Elst, Sam Derks, Sil Eikholt en Daisy Menting start Albers de rechtswinkel voor de inwoners van de gemeente Berg en Dal. De spreekuren zullen vooralsnog op de maandagavond en vrijdagmiddag zijn. Op de website www.rechtswinkelbergendal.nl zijn data, locaties en meer informatie over deze spreekuren te vinden.

Openingsmiddag op 4 februari

Voordat de spreekuren starten wordt er nog een openings- en inloopmiddag georganiseerd. Die zal zondag 4 februari 2018 van 11:00 uur tot 13:00 uur plaatsvinden in voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek. Geïnteresseerden kunnen dan kennis maken met de medewerkers van de rechtswinkel. Notariskantoor Mostart & Timmermans zal een presentatie geven over onder meer het vernieuwde erfrecht. Verder is er nog een kennisquiz en na afloop nog een informeel samenzijn, met een hapje eten en wat koffie of thee.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen