Radicalsports

Radicalsports is een Sportschool gelegen aan De Bouwkamp 13d in Ooij.

Meer informatie over Radicalsports in Ooij

Radicalsports is een sportschool met een ruim aanbod aan apparaten en gewichten, geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Ze bieden genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en fitter, sterker en gezonder te worden. De sportschool is gevestigd op De Bouwkamp 13 D/E in Ooijtel en is elke dag geopend van 07:00 tot 00:00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het telefoonnummer 06-45384080 of per e-mail via info@radicalsports.nl. Het KvK-nummer is 09130648 en het bankrekeningnummer is NL47 RABO 0129 3877 03.

Wil je weten wat Radicalsports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Radicalsports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Radicalsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Radicalsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Radicalsports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Radicalsports

Bezoekers bekeken ook