Puur Sanh Restaurant

Puur Sanh Restaurant is een Restaurant gelegen aan Zevenheuvelenweg 87 in Berg en Dal.

Meer informatie over Puur Sanh Restaurant in Berg en Dal

Restaurant Puur Sanh is een culinair restaurant in Berg en Dal dat een heerlijk meergangen menu serveert. Ze vinden het leuk om hun gasten te verrassen en te verwennen met gerechten van hun kaart. Gasten kunnen ook hun eigen menu samenstellen uit de 17 kleine gerechten op de kaart. Het restaurant heeft een ruim aanbod aan wijnen, port, sherry en whisky. Reserveren wordt aangeraden omdat het restaurant snel vol zit. Puur Sanh hanteert een zero waste beleid, waarbij ze alles gebruiken, drogen of fermenteren en zelfs composteren. Ze zijn bezig met het bouwen van hun eigen compost voor hun eetbare tuin. Het restaurant biedt ook zowel zee- en landgerechten als puur plantaardige gerechten aan. Ze denken graag mee met dieetwensen of allergieën van hun gasten. Het restaurant is gevestigd aan de Zevenheuvelenweg 87 in Berg en Dal en is telefonisch te bereiken op 024-684 1452.

Wil je weten wat Puur Sanh Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Puur Sanh Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Puur Sanh Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puur Sanh Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Puur Sanh Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Puur Sanh Restaurant

Bezoekers bekeken ook