Pret Inn Jump: eerste Jumphal regio Malden/Heumen

HEUMEN – De eerste jumphal van de regio Malden/Heumen opent de deuren op 31 maart: Pret Inn Jump.

Trampolines in alle soorten en maten voor kids vanaf 8 jaar. Het initiatief komt van Erwin en Marloes Hofmeyer, die vier jaar geleden al aan de wieg stonden van Pret Inn, voor de kleinsten. Voor Pret Inn Jump zijn er nog enkele vacatures.

Klein en gezellig

Per uur heeft Pret inn Jump plek voor 54 kids. Dat is veel minder dan de grote concurrent Jump Square in Nijmegen. Een bewuste keuze, vertelt Erwin Hofmeyer. “We kiezen voor klein en gezellig. Het hoeft allemaal niet zo massaal. Dat past het beste bij deze regio, vinden wij.” Pret Inn Jump is geen gewone jumphal met trampolines. Je vindt er allerlei bijzondere toepassingen in combinatie met trampolines. Zoals een klimmuur, een survival baan, een evenwichtsbalk, een groot kussen waar je vanaf zo’n twee meter op springt en nog veel meer.

Horeca

Rond deze springende afwisseling voor kinderen van 8 tot 17 jaar is er een horeca gelegenheid voor kinderen en volwassenen, met drankjes en lekkers. “We hebben veel zin in dit nieuwe avontuur,” lacht Marloes Hofmeyer. Het gebouw is speciaal voor deze bestemming ontwikkeld. Met geavanceerde airco en luchtverversers. All electric, dus geen gasverbruik.

Opening op 31 maart

Op de feestelijke openingsdag, die is op 31 maart, krijgen alle jonge bezoekers verschillende cadeautjes. Zoals sokken, waterflesjes, limonade en snoepjes. De volwassen toeschouwers krijgen een petit gebakje met koffie. Het startsein is om 12 uur. Reserveren is aan te raden en kan via www.pretinnjump.nl

Fotoshoot

Wie Pret Inn Jump eerder dan 31 maart wil zien, kan zich aanmelden voor de professionele fotoshoot vrijdag aanstaande. De deelnemers aan deze shoot worden geselecteerd op basis van de aanmeldingen per mail (info@pretinnjump.nl). De inzenders leggen in de mail uit waarom juist zij geschikt hiervoor zijn. De meeste inzenders doen dat door hun kunsten te laten zien in een foto of video.

Voor informatie, ook over de vacatures, zie www.pretinnjump.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen