Preppershop

Preppershop is een Winkel voor buitensport gelegen aan Lijsterbesstraat 4 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Preppershop in Beek-Ubbergen

Bij Preppershop vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van outdoor, survival en zelfredzaamheid. In de webshop zijn onder andere survivalmessen, waterfilters, gevriesdroogd eten, tools om vuur te maken en dutch ovens te vinden. De producten zijn van bekende merken zoals Barebones, Sawyer, Lite my fire, Leatherman, Lyofood en SOG. Preppershop biedt veilig winkelen met populaire betaalmethodes en een snelle levering via PostNL. De webshop is recent uitgebreid met nieuwe producten, waaronder biologische kiemzaden, groenten, boeken en persoonlijke verzorging. Preppershop streeft naar duurzaamheid en verzendt pakketten zo milieuvriendelijk mogelijk. Bestellen kan eenvoudig, snel en veilig online, en er is een klantenservice beschikbaar om vragen te beantwoorden. Preppershop is bekend van RTLZ en WNL Goedemorgen Nederland en biedt producten voor zowel Preppers als liefhebbers van survival en bushcraft.

Wil je weten wat Preppershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Preppershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Preppershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Preppershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Preppershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Preppershop

Bezoekers bekeken ook