Provincie Gelderland aanvraag Omgevingsvergunning Flora en Burgemeester Ottenhofstraat 20A Groesbeek

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland aanvraag Omgevingsvergunning Flora en Burgemeester Ottenhofstraat 20A Groesbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag vergunning Flora en Fauna voor het slopen van opstallen en realiseren maatschappelijke ruimte en 11 appartementen aan de Burgemeester Ottenhofstraat 20A GroesbeekProvincie Gelderland heeft op 25 april 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Als de provincie een (ontwerp)besluit op de aanvraag neemt dan publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u het (ontwerp)besluit bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99 onder vermelding van het zaaknummer 2024-006448.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 04-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Groesbeek
  2. prb-2024-6130

Gerelateerde berichten