Powercursus voor vrouwen in de gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Heb je het gevoel dat je soms vast zit, dat dingen niet gaan zoals jij zou willen? Wil je in beweging komen en het stuur weer in handen nemen? Dan is deze cursus iets voor jou!

Grip

Empowerment heeft te maken met grip krijgen op jezelf en op je leven: vertrouwen in je eigen kunnen, opkomen voor jezelf en je minder laten beïnvloeden door anderen. In je eentje is het soms moeilijk om op dingen af te gaan, met een steun in de rug gaat het soms ineens beter.

Geen therapie

In de cursus ‘Spring!’ ga je samen met andere vrouwen aan de slag. Hoor je het ook eens van een ander. Herkenning, maar vooral ook leren hoe je weer positief verder kunt. De cursus is geen therapie, maar een steun in de rug om verder te komen. Wij dagen jou uit: Spring erin en Spring mee!

Aanmelden

De groep start op 23 mei 2018, op woensdagochtenden in Groesbeek. Er zijn 7 bijeenkomsten, begeleid door medewerkers van Indigo en Sterker. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Graag van te voren aanmelden bij Indigo: 026-3124483 of info@indigogelderland.nl

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.