Poositief

Poositief is een Gezondheidsconsulent gelegen aan Weverstraat 96a in Kekerdom.

Meer informatie over Poositief in Kekerdom

De tekst gaat over Poositief, een praktijk waar je terecht kunt als je gezondheidsproblemen hebt of klachten die maar niet overgaan. De oprichtster, Hanny Poos, kwam in aanraking met NEI (neuro emotionele integratie) toen haar kinderen hoofdpijn hadden na een ongeval. Dit bleek een keerpunt in haar leven en ze begon de NEI-coach opleiding om anderen te kunnen helpen. Ze gelooft dat alles met elkaar verbonden is en dat verandering mogelijk is. Ze deelt haar kennis en ervaringen graag met anderen, zodat zij ook positief in het leven kunnen staan. Ze biedt verschillende technieken aan om mensen te helpen bij het vinden van hun eigen kracht en doel in het leven. Je kunt contact met haar opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Poositief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poositief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poositief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poositief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Poositief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poositief

Bezoekers bekeken ook