PIMschildert

PIMschildert is een Schilder gelegen aan Molenveld 12 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over PIMschildert in Millingen aan de Rijn

PIM Schildert is een schildersbedrijf met ruim 24 jaar ervaring. Ze bieden zowel binnen- als buitenschilderwerk, houtrot herstel, behang en glasvlies werkzaamheden aan. Ook hebben ze expertise in schilderwerk aan monumentale panden. Ze werken alleen met professionele en duurzame materialen en communiceren duidelijk en transparant. PIM biedt persoonlijk advies en een plan van aanpak met een offerte op maat. Ze zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen en glasvlies, en houtrot herstel. Eigenaar Pim Jacobs heeft 24 jaar ervaring en werkt voor zowel particulieren als bedrijven. De contactgegevens van PIM Schildert zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat PIMschildert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PIMschildert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PIMschildert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PIMschildert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar PIMschildert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PIMschildert

Bezoekers bekeken ook