Piepenbrock Consultancy B.V.

Piepenbrock Consultancy B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Bredeweg 14 in Groesbeek.

Meer informatie over Piepenbrock Consultancy B.V. in Groesbeek

Jos Piepenbrock is een bevlogen consultant en eigenaar van Piepenbrock Consultancy BV. Hij heeft een achtergrond in informatica en heeft ervaring opgedaan bij verschillende ICT-bedrijven. In 2013 fuseerde zijn bedrijf met KCBS en werd het KNNS Business Solutions. Na 20 jaar heeft Jos besloten om een stap opzij te zetten en zich te richten op het helpen van andere organisaties bij hun digitale transitie. Hij biedt strategisch advies, begeleiding bij implementatietrajecten en projectleiding aan. Jos deelt regelmatig blogberichten met zijn laatste ervaringen en projecten. Hij heeft onder andere gewerkt aan het opnieuw inrichten van het projectmanagement bij Sienn en aan het project Multivers Web.

Wil je weten wat Piepenbrock Consultancy B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Piepenbrock Consultancy B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Piepenbrock Consultancy B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Piepenbrock Consultancy B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Piepenbrock Consultancy B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Piepenbrock Consultancy B.V.

Bezoekers bekeken ook