Peutercafé in kulturhus Leuth

LEUTH – Op 5 maart 2018 is er weer een peuter café in het kulturhus van Leuth. Elke keer opnieuw is het
gezellig druk met kinderen en volwassenen.

Deze keer is het thema: ‘Omgaan met dieren’.

Omgaan met dieren

Hondengedragstherapeute Kim van Kerkhoff van “Tinley gedragstherapie voor dieren” komt wat vertellen over hoe leuk het is om je kind te leren om met dieren om te gaan. Maar ook hoe je dat als volwassene goed kunt begeleiden zodat én het
kind én de hond er plezier aan beleven. Zij is voornemens een hondje mee te nemen om te laten zien hoe het leren omgaan en spelen met dieren in menig herkenbare situatie toe te passen is.

Ontmoeten

Het peutercafé Leuth vindt plaats in het kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4 van 10.00 tot 11.30 uur. Je bent met je kind bij het peutercafe van harte welkom. Jouw kind kan er lekker spelen en je kunt er ook andere ouders, opa’s / oma’s of gastouders ontmoeten.

Voor Leuth e.o

Voor dit peuter café hoef je je niet aan te melden. Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis en de koffie en thee staat voor je klaar!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.