Pets Place - Boerenbond

Pets Place - Boerenbond is een Dierenwinkel gelegen aan Kloosterstraat 29 in Groesbeek.

Meer informatie over Pets Place - Boerenbond in Groesbeek

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland en België met het grootste assortiment voor huisdieren. In de online webshop of in één van de ruim 200 dierenwinkels vind je alles wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Pets Place biedt ook producten en kennis op het gebied van gazononderhoud, moestuinen, plantenverzorging, insectenbestrijding en werkschoeisel. Daarnaast zijn er speciale workshops en diensten beschikbaar in de winkels, zoals inentingen, knip- en wasbeurten. Bij Pets Place vind je producten van bekende merken zoals Royal Canin, Eukanuba, Pedigree en Whiskas. Voor honden, katten en alle andere huisdieren ben je bij Pets Place aan het juiste adres.

Wil je weten wat Pets Place - Boerenbond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place - Boerenbond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place - Boerenbond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place - Boerenbond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Pets Place - Boerenbond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place – Boerenbond

Bezoekers bekeken ook