Papieren afvalwijzer hebben? Aanmelden nodig!

GEMEENTE BERG EN DAL – Huishoudens in de gemeente Berg en Dal krijgen vanaf 2019 niet meer standaard een papieren afvalwijzer toegestuurd.

Wilt u de papieren afvalwijzer 2019 toch ontvangen? Dan moet u zich hiervoor aanmelden bij Dar: info@dar.nl of via 024-3716000. Dit kan tot 1 september 2018.

Afvalwijzer op website

Informatie over inzameldagen vindt u digitaal makkelijk terug op www.dar.nl/afvalwijzer. U kunt ook de Dar-app downloaden. Op de app ziet u op welke dagen u uw afval buiten kunt zetten.

Afvalwijzer zelf printen

Vanaf 1 januari 2019 kunt u de afvalwijzer ook ieder moment van internet downloaden en printen. Dit is handig voor mensen die wel een papieren versie willen, maar deze niet perse toegestuurd willen krijgen.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.