Pannenkoekhuis De Heksendans

Pannenkoekhuis De Heksendans is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Oude Kleefsebaan 425 in Berg en Dal.

Meer informatie over Pannenkoekhuis De Heksendans in Berg en Dal

De Heksendans is een pannenkoekhuis in Berg en Dal. Ze zijn dagelijks geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur, en op zondag vanaf 10.00 uur. Het is ook mogelijk om telefonisch eten te bestellen en af te halen. Er zijn verschillende gerechten beschikbaar, zoals fritesgerechten, kinderpannenkoeken en speciale gerechten met bier van Brouwerij de Heerlijkheid. Daarnaast is er een patisserie waar je appel-notentaart kunt bestellen. Het adres van De Heksendans is Oude Kleefsebaan 425 in Berg en Dal. Reserveren kan telefonisch en er is ook een routeplanner beschikbaar op de website. Let op: op Eerste en Tweede Kerstdag zijn ze geopend. Bestellingen voor afhalen kunnen doorgegeven worden tussen 11.00 uur en 17.00 uur, en afhalen kan tot 19.30 uur.

Wil je weten wat Pannenkoekhuis De Heksendans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekhuis De Heksendans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekhuis De Heksendans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekhuis De Heksendans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Pannenkoekhuis De Heksendans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekhuis De Heksendans

Bezoekers bekeken ook