Overzicht vervoer in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Of u nu wilt meedoen aan activiteiten of een bezoek wilt brengen aan een kennis; het is niet altijd eenvoudig om er te komen.


Foto en rechten: Gemeente Berg en Dal.

Vervoersmogelijkheden

Om u te helpen heeft de gemeente Berg en Dal de vervoersmogelijkheden in de gemeente op een rijtje gezet. Op de lijst met vervoersmogelijkheden vindt u het openbaar vervoer, het doelgroepenvervoer en ook het vervoer door vrijwilligers in de dorpen. Bij alle vervoersmogelijkheden staat vermeld wat het is, waar het is, voor wie het is en hoe u contact kunt opnemen.

De lijst

De gemeente Berg en Dal heeft deze lijst samengesteld in overleg met betrokken organisaties. Heeft u klachten over een vervoersorganisatie, dan kunt u zich rechtstreeks tot hen wenden. De lijst staat hieronder en is een .PDF-bestand:

Overzicht vervoer gemeente Berg en Dal (per maart 2018).

Meer informatie of uw reis plannen? Kijk op: www.ikwilvervoer.nl.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.