Oudercommissie Kabouterhoeve/Toffe BSO zoekt leden

GROESBEEK – De Oudercommissie (OC) van de Kabouterhoeve en de Toffe BSO is op zoek naar nieuwe leden.

Voorwaarde

Lijkt het jou leuk om meer betrokken te zijn bij de kinderopvang van je kind(eren)? Meld je dan snel aan. Uiteraard is de voorwaarde dat je kind(eren) bij de Kabouterhoeve en/ of de Toffe BSO opgevangen wordt of worden.

Belangen behartigen

De oudercommissie heeft als voornaamste doel de belangen van kinderen en van ouders zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen. We worden ook gevraagd om mee te denken over beleidszaken van de Kabouterhoeve en de Toffe BSO. Daarnaast organiseert de OC jaarlijks meerdere leuke activiteiten voor de kinderen of een ouderavond met een bepaald thema. De oudercommissie vergadert zo’n vijf keer per jaar, dus heel veel tijd ben je er niet aan kwijt.

Aanmelden?

Meer informatie of aanmelden? Mail naar oc.kabouterhoeve@gmail.com. In de halletjes vind je posters met de foto’s van de huidige leden van Oudercommissie. Spreek ons gerust aan als je vragen hebt!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.