Open Zomertoernooi 2018 bij TV De Oorsprong

BEEK-BERG EN DAL – In de week van 23 juni tot en met 1 juli vindt bij Tennisvereniging De Oorsprong het Open zomertoernooi plaats.

Alle KNLTB-leden zijn van harte welkom om mee te doen aan dit gezellige toernooi.

Speciaal toernooi vanwege 50-jarig bestaan

Je kunt je inschrijven in de categorieën 3 t/m 8 in de onderdelen HE, DE, HD, DD en GD. De wedstrijden worden gespeeld in poules, zodat iedereen meer dan een partij kan spelen. De finales worden gespeeld op zondag 1 juli 2018. Dit belooft een spannende maar vooral sportieve en gezellige dag te worden. Omdat de tennisvereniging dit jaar 50 jaar bestaat, is het ook een speciaal toernooi, dus schrijf je snel in!

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot 19 juni via www.toernooi.nl onder de naam “Oorsprong Open 2018”. Het toernooi maakt onderdeel uit van het Nijmegen Tennis Tournament. Dit is een samenwerkingsverband van TV Groesbeek, LLTV Lent, TV Rapiditas en de TV De Oorsprong. Meer informatie hierover kun je vinden op www.nijmegentennistournament.nl.

TV De Oorsprong

De Oorsprong is een actieve vereniging met ruim 350 leden, twee trainers, 6 Smashcourt banen en een gezellige kantine. De Smashcourt banen hebben de speeleigenschappen van gravel, maar zijn zowel in de zomer als de winter bespeelbaar. De vereniging organiseert naast open toernooien regelmatig verenigingstoernooien en biedt de mogelijkheid tot deelname aan meerdere competities.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.