Open Tuindag gemeente Berg en Dal 2018

GEMEENTE BERG EN DAL – Op zondag 24 juni a.s. organiseren we in de hele gemeente Berg en Dal weer de Open Tuindag.

Passie

Heb jij een passie voor tuinieren? Wil jij jouw tuin graag eens aan anderen laten zien? Of zou je wel willen meedoen, maar wil je eerst meer weten? Mail of bel ons voor 15 mei, dan kunnen we een afspraak maken en je er alles over vertellen: info@tuindagbergendal.nl, of 06-53896533.

Wie kan meedoen?

Iedereen met een tuin kan meedoen. Of die nu groot is of klein, wild of aangeharkt, natuurlijk of onder architectuur aangelegd, voor de sier of met eetbare planten: het gaat om de passie van de tuinier. Die passie brengen we graag over aan de bezoekers!

Deelnemers in alle dorpen

Waar je ook woont in onze mooie gemeente, je kunt altijd meedoen! We maken in ieder deel van de gemeente een (fiets)route, zodat bezoekers langs alle tuinen worden geleid. We hopen op zoveel mogelijk afwisseling.

Website

Op onze website www.tuindagbergendal.nl kun je al wat informatie aantreffen. In de loop van mei zal deze verder worden aangevuld met de deelnemende tuinen. En de leden van de werkgroep geven je graag meer informatie. We zouden het leuk vinden om van je te horen!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.