Open Tuindag 2018 Berg en Dal in 19 tuinen

GEMEENTE BERG EN DAL – Op zondag 24 juni is het Open Tuindag in de gemeente Berg en Dal.

Inmiddels is bekend dat er 19 deelnemers zijn die geïnteresseerden een kijkje in hun tuin laten nemen.

Diverse dorpen

De tuinen zijn open van 11.00 tot 17.00 uur en ze zijn te vinden in Millingen aan de Rijn, Beek, Ooij, Berg en Dal, Groesbeek, Breedeweg en De Horst. Alle informatie over de tuinen en waar ze te vinden zijn staat op www.tuindagbergendal.nl.

Gratis folder!

De folder met het overzicht van alle deelnemende tuinen ligt gratis voor je klaar bij de VVV, bij veel winkels, bij onze sponsors en op andere openbare plekken. Op de dag zelf liggen ze in de meeste tuinen. Op onze kleurrijke website staan prachtige foto’s van de tuinen en een korte beschrijving door de deelnemers. Op vier plattegronden staan de tuinen aangegeven. Zo kunt je zelf een route langs de tuinen van je voorkeur samenstellen of de voorgestelde route volgen.

Veel nieuwe tuinen!

Er valt veel te genieten en er is ook veel nieuws te zien. Er zijn vijf locaties die er vorig jaar niet bij waren. Al met al meer dan genoeg tuinen om je zondag te vullen met het genieten van planten en bloemen, van vijvers, grassen, kunst, kleuren en geuren. Of om te leren over vergeten groenten of bijzondere bomen. Bij sommige deelnemers staat de oogst centraal, anderen zoeken vooral een lust voor het oog. Voor alle deelnemers geldt, dat zij hun passie graag delen!

Volop genieten

Het wordt dus weer volop genieten in de tuinen. Kijk alvast op onze website www.tuindagbergendal.nl of haal de gratis folder. De tuinen vol inspiratie wachten. En in veel tuinen staat ook nog een gratis kopje thee of koffie klaar. Je bent van harte welkom!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen