Open Laag Toernooi TV PIT 2018

MILLINGEN AAN DE RIJN – Dit jaar organiseert TV PIT alweer voor de zesde keer het Open Laag Toernooi. 

Het toernooi wordt gehouden van zaterdag 24 maart tot en met zondag 1 april 2018.

Faciliteiten

De vereniging beschikt over een prachtig sportpark met 4 verlichte kunstgras banen voorzien van alle faciliteiten. Het toernooi is een perfecte voorbereiding voor de diverse competities die beginnen vanaf april. Je kunt je inschrijven voor maximaal twee onderdelen in de categorieën 4 t/m 8: DD, HD en MD.

Pubquiz op 30 maart

Het belooft zoals andere jaren weer een sportief en gezellig toernooi te worden. Op vrijdagavond 30 maart 2018 wordt weer een super leuke feestavond met pubquiz
georganiseerd. Reserveer deze datum alvast in je agenda!! De inschrijving staat vanaf nu open voor alle speelgerechtigde KNLTB-leden. Opgeven is eenvoudig, via www.toernooi.nl kun jij je aanmelden tot begin maart. Wees niet te laat want VOL=VOL.

Groeten en graag tot binnenkort op het Open Laag Toernooi TV PIT 2018!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.