Open dag bij Anytime Fitness in Groesbeek

GROESBEEK – Op maandag 2 juli 2018 is er een open dag bij Anytime Fitness aan de Hoflaan 3 in Groesbeek.

De sportschool is dan een halfjaar geopend en gaat dit vieren. De sfeervolle avond begint om 18:30 uur met live gemixte muziek van Danny & Danny (D&D) uit Groesbeek.

Maand gratis

Tijdens deze avond is er van alles te zien en te doen. Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen en krijgen een rondleiding. Bestaande leden kunnen een nieuw lid aanbrengen waarbij beiden de maand juli gratis sporten bij een jaarlidmaatschap. Een introducee meenemen is dus mogelijk.

XCore

Radek Karbownik verzorgt om 19:15 uur een speciale introductie van de training Extreme Core, beter bekend als “XCore”. Karbownik is ambassadeur van dit concept. Met deze training kom je in korte tijd tot een grotere vetverbranding en verstevig je je buik en rug. Maximaal 20 mensen kunnen meedoen aan de introductie. Hiervoor kunnen leden en niet-leden zich opgeven via groesbeek@anytimefitness.nl. Op deze wijze kunnen ook niet-leden hiermee kennis maken.

Power

Om 20:15 is er tevens de introductie van de nieuwe release Power door Pascal Selbach. Hij heeft 20 jaar ervaring in het geven van deze groepstraining! Met deze training maak je gebruik van een halter met gewichten. Het resultaat: je voelt je fitter en gaat met meer energie en kracht door het leven.

De avond begint om 18:30 uur en voor gezonde drankjes en hapjes wordt gezorgd. De afsluiting is om 21:30 uur.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen