Open dag 2018 bij TV Groesbeek

GROESBEEK – Op maandag 2 april is iedereen van harte welkom op het mooie tennispark aan de Cranenburgsestraat 23a in Groesbeek.

Aanbiedingen

Allèèn op deze dag zijn er diverse aantrekkelijke aanbiedingen te koop zoals bijvoorbeeld een ‘probeer’-lidmaatschap of een 5 rittenkaart voor midgetgolf. Kijk voor meer informatie op de website: www.tvgroesbeek.nl of kom gezellig langs.

Meer te doen

Tijdens deze dag is het mogelijk om een tennisles te volgen, om zelf een balletje te komen slaan of om een rondje over de midgetgolfbaan te lopen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Zorg wel voor het juiste schoeisel (sportschoenen zonder noppen). Tennisrackets en ballen zijn aanwezig.

Ook worden de jubilarissen van de Tennisvereniging gehuldigd. Dit zal rond 11.30 uur plaatsvinden.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.