Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen 2018

GROESBEEK – Voor de vijfde keer worden op Sportpark Noord in Groesbeek de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen georganiseerd.

Wie sleept in 2018 hoofdprijs in de wacht?

Lustrumeditie op 24 juni

Deze spannende vraag wordt op 24 juni 2018 beantwoord tijdens de lustrumeditie van de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen. Het evenement wordt georganiseerd door voetbalvereniging Germania en zal plaatsvinden op Sportpark Noord te Groesbeek.

Iedereen kan mee doen

Germania is er trots op dat dit jaar voor de vijfde keer het toernooi met veel succes georganiseerd wordt. De naam open zegt het al; iedereen kan mee doen. De deelname is gratis en dat is uniek. Men schrijft zich in per team van vijf personen. Deelnemen kan vanaf 16 jaar, maar iemand van 88 jaar is ook van harte welkom. Er kunnen maximaal 32 teams deelnemen. De teams komen niet alleen uit Berg en Dal, maar de hele regio Nijmegen heeft ondertussen ervaren hoe goed sportief en ontspanning samen gaan.

Uitdagend

Het is een uitdagend evenement voor bedrijven, scholen, vriendenclubs, families, sportverenigingen en maatschappelijke organisaties. Iedereen met vijf vrienden, collega’s, familie kan zich inschrijven en deelnemen aan deze fantastische dag. De teams onderling hebben veel contact met elkaar. Lekker sportief ontspannen tijdens een dagje uit.

Parcours met 16 holes

Elk jaar leggen we een geheel nieuw en uitdagend parcours aan. Er worden in totaal 16 holes aangelegd waarbij veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke elementen zoals bomen en heuvels die op het schitterende sportpark van Germania zijn te vinden. Iedere hole vormt een uitdaging op zich. Op basis van veel spelplezier en balvaardigheid maken de teams een prachtige ronde over het gehele sportpark.

Competitief of gewoon bezig zijn?

Of je nu gaat voor de winst of je wilt gewoon gezellig bezig zijn; het kan allemaal. De start van het evenement is rond 11:00 uur. Op het einde van de middag is de prijsuitreiking. Naast de sportieve activiteiten is er volop gezelligheid en vermaak voor de gehele familie en supporters van de deelnemers. Op een meestal zonovergoten terras kan iedereen zich laten bijspijkeren in het Jeu de Boules.

Speeltoestellen, BBQ, drankjes en hapjes

Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een springkussen beschikbaar. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, zo is er een BBQ, drankjes en hartige versnaperingen verkrijgbaar. Uiteraard zullen over het sportpark gezellige muziek klinken voor jong en oud. Voor de liefhebbers houden we ook na de prijsuitreiking het sfeerniveau nog even op peil. Sport en gezelligheid horen nu eenmaal bij elkaar. Pas als alle lichten worden gedoofd, gaan we huiswaarts.

Info

Wat? Open Berg en Dalse Voetgolf Kampioenschappen 2018
Wanneer? 24 juni 2018
Waar? Sportpark Germania te Groesbeek
Meer weten? www.footgolfchampionship.nl
Inschrijven: info@germaniagroesbeek.nl (Deelname is gratis!)

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen