Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé

Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé is een Restaurant gelegen aan Erlecomsedam 4 in Ooij.

Meer informatie over Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé in Ooij

Oortjeshekken is een gezellig dijkhotel gelegen tussen de heuvelrug en de rivier de Waal in het natuurgebied 'De Gelderse Poort'. Het is al sinds 1600 een plek waar gasten zich thuis voelen in het huiskamercafé. Het hotel is gelegen in de gemeente Berg en Dal en is een rust- en startpunt voor wandelaars en fietsers. Gasten kunnen direct vanuit het hotel hun wandeling beginnen of zwemmen in het natuurwater van de Bisonbaai of de rivier. Daarnaast ligt het centrum van Nijmegen, de oudste stad van Nederland, op slechts 6 km afstand. Oortjeshekken is 7 dagen per week geopend en biedt de mogelijkheid om te genieten in het knusse huiskamercafé, te lunchen of dineren in het restaurant, of te verblijven in een van de 13 hotelkamers. Het hotel heeft ook een overdekt terras. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een personeelsfeestje en optredens van het muziektheatergezelschap 'HOW!'. De contactgegevens van Oortjeshekken zijn: adres: Erlecomsedam 4, 6576 JW Ooij, telefoonnummer: 024-663 12 88, e-mail: info@oortjeshekken.nl.

Wil je weten wat Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé

Bezoekers bekeken ook