Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk

Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Oude Kleefsebaan 123A in Berg en Dal.

Meer informatie over Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk in Berg en Dal

De tekst beschrijft verschillende activiteiten en nieuwsberichten van de Parochie Heilige Drie-Eenheid. Er worden verschillende kerkgebouwen genoemd, zoals de Cenakelkerk, Groenestraatkerk, Kruispuntkerk, Lourdeskerk, O.L.V. van het Heilig Hart, Ontmoetingskerk, H. Antonius Abtkerk te Malden en de Sacramentskerk. Er worden ook aankomende activiteiten genoemd, zoals de Open Monumentendag in de Groenestraatkerk en een themabijeenkomst over het verlies van werk en inkomen. Verder wordt er nieuws gedeeld, zoals mededelingen vanuit de Parochie en een In Memoriam voor Pater Ewals. De parochie bestaat uit verschillende gemeenschappen en heeft als basisidee 'Eenheid in verscheidenheid'. De contactgegevens van het Parochiesecretariaat worden ook vermeld.

Wil je weten wat Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk

Bezoekers bekeken ook