One body

One body is een Massagetherapeut gelegen aan Beethovenstraat 3 in Groesbeek.

Meer informatie over One body in Groesbeek

Dit artikel beschrijft de diensten van One Body, een praktijk voor vrouwen die zich richt op het verminderen van stress, fysieke klachten en vermoeidheid. Hun unieke methode helpt vrouwen om weer in contact te komen met hun lichaam en klachtenvrij door het leven te gaan. Het verdiepingstraject van 8 weken helpt vrouwen om tot de kern van hun klachten te komen. Bij One Body kun je zelf een moment kiezen voor een afspraak en ze bieden behandelingen op maat aan. Ze benadrukken het belang van een ontspannen en klachtenvrij leven, waarbij je een met je lichaam bent. One Body werkt uitsluitend op afspraak en annuleringen moeten minimaal 24 uur van tevoren worden doorgegeven om kosten te voorkomen.

Wil je weten wat One body verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van One body of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij One body? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je One body het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar One body reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. One body

Bezoekers bekeken ook