Omhaal beslist duel tussen De Treffers en FC Lienden

LIENDEN – De Treffers heeft zondagmiddag een nederlaag moeten incasseren. De roodzwarten verloren in Lienden van de lokale FC: 1-0.

De grootste kans in de eerste helft van deze streekderby kwam op naam van Jawad Bellahsan. De speler van FC Lienden had zijn team op voorsprong kunnen en misschien wel moeten zetten, maar schoot naast. De Treffers kon in de eerste 45 minuten amper gevaarlijk worden.

In de tweede helft waren de verhoudingen aanvankelijk gelijk, maar scoringskansen bleven lange tijd uit. Toeschouwers moesten 70 minuten wachten op een doelpunt, maar dat geduld werd ook gelijk beloond. Danny van den Meiracker scoorde met een schitterende omhaal het enige doelpunt van de wedstrijd. De Treffers-speler Bryan Sirvania kreeg vijf minuten voor tijd nog wel zijn tweede gele kaart van het duel en mocht dus gaan douchen.

Voor De Treffers was het de tweede nederlaag na de winterstop. Vorige week was De Dijk met 1-2 te sterk voor de mannen van trainer Anton Janssen. De Treffers staat 13e. Het gat met de nummer 18 is slechts vier punten.

Bron: DeGroesbeek.nl

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.