Norbertus wandeltocht voor rolstoelbus

Op Paaszaterdag 30 maart a.s. kunnen wandelliefhebbers terecht in Gennep voor de Norbertus wandeltocht, van Stichting Vrienden van Norbertus. De wandeltocht voert langs de oevers van de Maas en door het natuurgebied in Noord-Limburg.

Norbertus-Wandeltocht

Startplaats en tevens eindpunt is het restaurant van Zorgcentrum Norbertushof, Kleermakersgroes 20 in Gennep. Iedereen die graag wandelt is welkom om deel te nemen aan deze sponsortocht met keuze uit de volgende afstanden: 2,5 en 5, 10, 15, 20, 25 of 40 kilometer. De routes van 2,5 en 5 km zijn geschikt voor het hele gezin en voor rolstoelers. Onderweg zijn er enkele rustplaatsen waar het mogelijk is om iets te eten en te drinken.

Starttijden zijn: 40 km en 25 km vanaf 07.00 uur, 20 km en 15 km vanaf 08.00 uur, 10 km vanaf 09.00 uur, 5 km en 2,5 km vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur. Het startbureau sluit om 16.30 uur.

Kosten deelname zijn 5 euro per persoon. De opbrengst van de wandeltocht en de consumptieverkoop op de rustplaatsen komt ten goede aan de rolstoelbus.

Met deze rolstoelbus kunnen bewoners van de verzorgings-/verpleegcentra en dagverpleging in Gennep uitstapjes maken. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: vriendenvannorbertus.nl/wandeltocht

Lees het volledige artikel bij Ineke Bloemen, Stichting Vrienden van Norbertus, Gennep.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Nieuws door Ineke Bloemen, Stichting Vrienden van Norbertus, Gennep. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Norbertus wandeltocht voor rolstoelbus

Gerelateerde berichten