Nieuwjaarsreceptie 2018 Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Op zaterdagmiddag 6 januari vond de drukbezochte nieuwjaarsreceptie bij fanfare Wilhelmina plaats.

Het repetitielokaal aan de Kloosterstraat was flink gevuld.

Bomvol programma

De aanwezigen werden getrakteerd op een bomvol programma. Natuurlijk was er muziek! Zo liet het opleidingsorkest en de Junior Percussion Groep (JPG) van zich horen. Zoals gebruikelijk werden ook de jubilarissen gehuldigd. Ditmaal waren er tien jubilarissen.

De jubilarissen

Jan Klösters werd gehuldigd vanwege 50 jaar lidmaatschap. Trudy Rikken, Theo Weijers, Gerda Rieken en Koos Coenen zijn alweer 40 jaar lid van fanfare Wilhelmina. Jos Roelofs en Wim Eemers zijn beiden 25 jaar lid. Annie Zwitserloot werd vanwege haar 12,5-jarig lidmaatschap gehuldigd, en de jeugdleden Mart Roelofs en Britt Kuijpers werden vanwege het 5-jarig lidmaatschap in het zonnetje gezet.

Wilhelminapluim

Traditiegetrouw werd er tijdens de nieuwjaarsreceptie ook aandacht besteed aan een lid in het bijzonder. De Wilhelminapluim wordt jaarlijks uitgereikt als blijk van waardering aan een lid van de muziekvereniging die zich op een bijzondere wijze inzet. Ditmaal werd deze eretitel aan Michel Kleuters toegekend.

Bestuurslid en drijvende kracht

Michel is in 2006 als oriënterend bestuurslid aan de slag gegaan, waarna hij van 2007 tot 2010 als bestuurslid actief is geweest. Na een kleine onderbreking heeft hij vervolgens in 2014 zijn functie als bestuurslid wederom opgepakt. Michel is daarnaast een drijvende kracht achter de toekomst van Fanfare Wilhelmina in de commissie Werving en Opleiding. Hij is regelmatig in gesprek met diverse contactpersonen vanuit de Gemeente Berg en Dal, basisscholen en zusterverenigingen om de jeugd een muzikale toekomst te (kunnen) bieden. Zijn doel is om in gezamenlijkheid zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te kunnen bieden om met muziek bezig te zijn.

Al met al een mooie Wilhelminapluim waard!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen