Nieuwe wijnkoningin in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 8 juli is Bernadette Bilderbeek te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal; het Dorpsplein.


Foto en rechten: Franka Thijssen Fotografie.

Zij is onlangs benoemd tot wijnkoningin 2018.

Kennismaken

Zij is de eerste wijnkoningin die in het programma van John Peters verschijnt. Hij stelt haar aan de luisteraar voor en praat over haar benoeming, haar horeca-achtergrond, haar band met Groesbeek en over de activiteiten die vanaf heden tot en met eind september (wijnfeesten)plaatsvinden. Onmiddellijk na de uitzending vindt er in het wijnbouwcentrum een receptie plaats.

Dorpsplein op vakantie

De uitzending is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en de herhaling is woensdagavond 11 juli om 20.00 uur. Verder nog vier weken via uitzending gemist. Dit is de laatste uitzending voor de vakantie. Het Dorpsplein is weer terug op zondag 26 augustus.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.