Nieuwe wagens voor Dar-afvalinzameling

GEMEENTE BERG EN DAL – Dar haalt in onze gemeente het afval op. Eerder reden er verschillende wagens door de gemeente om het afval op te halen. Vanaf maandag 4 juni ziet u alleen witte wagens rondrijden.


Foto: De witte wagen. gemeente Berg en Dal.

Dit zijn de wagens van onderaannemer Remondis.

Inzameldagen

De dagen dat uw afval wordt ingezameld blijft hetzelfde. Kijk op de afvalwijzer voor uw inzameldagen. U kunt ook uw persoonlijke afvalwijzer altijd bekijken via de Dar-app. Let op dat u uw afval op de inzameldag voor 07.30 uur aan de straat zet. Zamelen wij uw oud papier ’s avonds in? Zet dit dan om 17.30 uur aan de straat.

Meer informatie of vragen? Neem contact op met Dar

Ook kunt u nog steeds bij Dar terecht voor vragen, meldingen en klachten over afval(inzameling). Kijk op www.dar.nl of neem contact op met het klantencontactcentrum. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur of via mail: info@dar.nl.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.