Nieuwe paaltjes op Van Randwijckweg in Beek

BEEK-BERG EN DAL – De flexibele zwart-witte paaltjes die op de Van Randwijckweg in Beek-Berg en Dal staan, zijn vervangen.


De nieuwe paaltjes. Foto en rechten: Henk Baron.

De paaltjes staan er ter bescherming van de fietsers.

Vragen over veiligheid

De palen zijn de afgelopen periode flink beschadigd, doordat ze worden geschampt door automobilisten. De lokale partij Voor Berg en Dal stelde daar vorige zomer al vragen over en maakte zich zorgen om de verkeersveiligheid. Maar veiligheid is juist de reden dat ze er staan, zo zegt de gemeente Berg en Dal. Automobilisten zullen nu niet op het fietspad komen, of vlak langs de fietsers af rijden.

Hoop op verdwijnen

Probleem is wel dat zij door het uitwijken op de middenstreep rijden. Van alle kanten werd geroepen dat het de weg onveilig maakte en er was bij sommigen dan ook de hoop dat ze zouden verdwijnen. Het tegendeel is echter het geval: de beschadigde paaltjes zijn vervangen voor nieuwe. Inmiddels zouden er weer paaltjes beschadigd zijn.

Artikel mede met dank aan Henk Baron.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl & Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.