Nieuwe nederlaag voor Achilles ’29, zorgen voor De Treffers

GROESBEEK/RIJNSBURG – De Treffers en Achilles ’29 hebben zaterdag opnieuw een nederlaag geleden.

Voor Achilles ’29 was het de 15e op rij.

Rijnsburgse Boys 2-0 De Treffers

De Treffers kan maar niet richting de middenmoot kruipen. Zaterdagmiddag werd er met 2-0 van Rijnsburgse Boys verloren.

De gasten kregen de eerste kansen van de wedstrijd, daarna waren de mogelijkheden vooral voor Rijnsburgse Boys. De thuisploeg kwam in de 26e minuut nog het dichtst bij een treffer, maar Wouter Op den Camp haalde een inzet van Carlos Opoku van de lijn. In het eerste bedrijf werd er niet gescoord.

Beide doelpunten vielen dus na de thee. De eerste keer dat er wat te juichen viel was na 54 minuten. Jeffrey Jongeneelen scoorde op aangeven van Donny van Oijen. Een kwartier voor tijd maakte diezelfde Van Oijen er 2-0 van. Even daarvoor werd het tweede Rijnsburgse doelpunt door De Treffers-doelman Niels Kornelis nog voorkomen. Cedric Badjeck had nog een mooie omhaal in huis, maar het veranderde verder niets meer aan de stand.

De Treffers heeft nog acht duels om de nacompetitie te ontlopen.

Achilles ’29 1-4 Koninklijke HFC

Op De Heikant in Groesbeek moest Achilles ’29 het opnemen tegen Koninklijke HFC. De ploeg van trainer Arno Arts ging opnieuw kansloos onderuit.

Na een halfuur spelen stond er al een 0-3 stand op het scorebord. De doelpunten werden gemaakt door Kevin Sterling (10′), Wessel Boer (23′) en Danny Hols (30′). Dankzij Kevin Schmidt werd het voor rust nog 1-3 en kreeg de score al een iets draaglijker aanzien.

Ook in de tweede helft was HFC de bovenliggende partij, maar het overwicht werd niet in doelpunten uitgedrukt. Pas na 89 minuten werd er weer gescoord. Wouter Haarmans tekende de 1-4 aan en dat was tevens de eindstand.

Met nog zeven duels te gaan is het voor Achilles ’29 slechts een kwestie van tijd voor degradatie een feit is.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.