Nieuwe groepslessen bij Total Spirit

GROESBEEK – Op maandag 8 januari lanceert Total Spirit de nieuwste groepslessen van onder andere Les Mills (BBB, RPM, BodyAttack en BodyPump) met een feestelijke avond.

Vanaf 18.00 uur draait DJ Sillyfreaker uit Groesbeek dancemuziek om je fitnesstraining een extra boost te geven.

Lessen

Om 18.30 uur presenteert instructeur Niels de nieuwste BodyPump-les en om 19.30 uur de nieuwste BodyAttackles in de groepslessenzaal. In de Spinningzaal is om 18:30 uur de nieuwste RPM-les, gepresenteerd door Sem. Aansluitend is er voor leden een workshop Sportief Paaldansen. Dat duurt van 20:30 uur tot 22:30 uur. Introducés zijn van harte welkom tijdens de groepslessen of in de fitnesszaal. Wel moeten zij zich bij de receptie melden.

Nieuwe openingstijden

De sportschool heeft ook de openingstijden gewijzigd. Van maandag tot en met vrijdag is men van 07:00 uur tot 22:00 uur geopend, op de zaterdag vanaf 08:00 uur en op zon- en feestdagen van 08:00 uur tot 22:00 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.