Nenini

Nenini is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Rijksstraatweg 307 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Nenini in Beek-Ubbergen

NENINI is een gezellige en trendy tweedehands-kledingwinkel in Beek-Berg en Dal. Ze bieden kwalitatief goede (merk)kleding, nieuwe sieraden en cadeauartikelen, en hebben een speelhoek en parkeergelegenheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om privé te winkelen met een groep van minimaal 4 personen. Nenini werkt samen met kapsalon "Geknipt door Corien" en Lott's of nails and beauty, waar je terecht kunt voor nagel- en wenkbrauwbehandelingen. Het pand aan de Rijksstraatweg is een winkel voor een complete nieuwe look. De eigenaresse heeft een achtergrond in het maatschappelijk werk en heeft Nenini geopend om haar ideeën over kledinghergebruik en duurzaamheid in de kledingindustrie vorm te geven. Nenini is ook een leer- en werkplek en biedt re-integratietrajecten aan voor jongeren en mensen in een uitkeringssituatie. De winkel organiseert regelmatig activiteiten op creatief en kunstzinnig vlak.

Wil je weten wat Nenini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nenini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nenini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nenini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Nenini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nenini

Bezoekers bekeken ook