Nelson Verheul (GroenLinks) in “Dorpsplein”

GROESBEEK/NIJMEGEN – Zondag 10 juni is Nelson Verheul te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.


De vier wethouders in de gemeente Berg en Dal, waaronder dus Nelson Verheul. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Hij is sinds kort een nieuwe wethouder in de gemeente.

Voorstellen

GroenLinks heeft gemeend de eigen wethouder van buitenaf binnen te halen. Presentator John Peters zal hem uiteraard vragen hoe en waarom deze partij bij hem uitgekomen is. Hij is de enige mannelijke wethouder in de gemeente. Hij zal in dit programma uitgebreid aan de luisteraar voorgesteld worden. Heeft hij bestuurlijk/politiek elders al iets betekend? En wat mag en kan de gemeente – dus de burger – van hem verwachten? Zal hij zelf – met zijn coalitiegenoten – ook duurzaam zijn?

Vragen voldoende. Luister zondag van 13.00 uur tot 14.00 uur naar het Dorpsplein ( herhaling op woensdag 13 juni en verder nog vier weken lang via uitzending gemist van de omroep).

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.