Natuurcamping "Het Smokkelpad"

Natuurcamping "Het Smokkelpad" is een Natuurreservaat gelegen aan Cranenburgsestraat 180 in Groesbeek.

Meer informatie over Natuurcamping "Het Smokkelpad" in Groesbeek

Het Smokkelpad is een natuurkampeerterrein gelegen in de gemeente Berg en Dal. Het terrein biedt mooie kampeerplaatsen met uitzicht op het Reichswald en ligt dicht bij natuurgebieden zoals De Bruuk, Het Slumpke en Het Schildbroek. Om gebruik te maken van het terrein moet men lid zijn van de Groene Koepel, wat €16,- per jaar kost. Het terrein heeft een sanitairruimte met drie douches, drie toiletten, een urinoir en twee dubbele wastafels. Buiten zijn er afwastafels en een stortplaats voor chemische toiletten. Er is gratis wifi op het hele terrein. Het terrein is gelegen tussen knooppunten 85 en 86, wat het ideaal maakt voor wandel- en fietsroutes. Plaatsen zoals Nijmegen, Kranenburg, Kleef en Xanten zijn met de fiets te bereiken. Het terrein is ook een goede uitvalsbasis voor de Vierdaagse of Pieterpad lopers. Contact kan opgenomen worden via telefoonnummer 06 33 73 31 25 of 06 49 99 44 68, of via e-mail info@hetsmokkelpad.nl.

Wil je weten wat Natuurcamping "Het Smokkelpad" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurcamping "Het Smokkelpad" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurcamping "Het Smokkelpad"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurcamping "Het Smokkelpad" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Natuurcamping "Het Smokkelpad" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurcamping “Het Smokkelpad”

Bezoekers bekeken ook