Naamswijziging voor Hotel Holthurnsche Hof

BERG EN DAL – Hotel Holthurnsche Hof aan de Zevenheuvelenweg in Berg en Dal is vanaf deze week onderdeel van Eden Hotels.

De hotelgroep van de familie Dijkstra, waarvan de naam na het overnemen van Hampshire Hotels naar de achtergrond verdween, legt de nadruk op de individuele hotels en hun lokale karakter.

13 hotels

Eden Hotels bestaat uit dertien hotels in Nederland. General Manager René Sloots heeft de leiding over een hotel dat weliswaar onderdeel is van Eden Hotels, maar vooral het unieke, regionale karakter uitdraagt. Een laagdrempelig thuisgevoel, persoonlijke aandacht en de hoogst mogelijke gastvrijheidsstandaard staan daarbij meer dan ooit centraal. De nieuwe Eden-huisstijl werd deze week geïntroduceerd.

Gehecht

Léon Dijkstra, Directeur van Eden Hotels, is blij dat hij het lokale ondernemerschap weer centraal kan zetten: “Het begon allemaal in 1947, toen mijn opa een hotel in Tzummarum kocht. Vanaf dat moment was mijn familie, eerst onder leiding van opa Doede, toen van vader Sjoerd en nu van mij, een hotelfamilie. In 1977 kocht mijn vader het Eden Hotel aan de Amstel in Amsterdam en zo kwam Eden voor het eerst bij ons bedrijf binnen. Ik was meteen aan die naam gehecht en we kozen het in 1999 als merk voor onze groep van drie hotels. Dat Eden Hotels nu, twintig jaar later, dertien hotels omvat vind ik geweldig”.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen