Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof

Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof is een Winkel gelegen aan Botsestraat 8-A in Leuth.

Meer informatie over Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof in Leuth

Dit artikel gaat over Zuivelboerderij Groenhouten in Leuth, eigendom van Mieke van den Hengel en Paul Brinkhof. Het bedrijf heeft ongeveer 30 hectare grasland, een huis, stal, productieruimtes, tractor, koelbus en machines. Ze streven ernaar om hun klanten te voorzien van lekkere zuivelproducten en proberen tegelijkertijd ruimte te bieden aan planten en dieren op hun grond. Ze zijn gestopt met het onthoornen van kalfjes vanwege verschillende redenen, maar hebben af en toe spijt van deze beslissing. Het vee staat in een potstal en krijgt voer, water, beschutting en medische zorg. Ze controleren regelmatig op dierziektes en gebruiken homeopathische middelen in plaats van antibiotica. Ze fokken met Holstein Friesian en Brown Swiss-stieren en gebruiken kunstmatige inseminatie. Ze zijn voorzichtig met stieren vanwege de gevaren die ze met zich meebrengen.

Wil je weten wat Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof

Bezoekers bekeken ook