MTC De Gelderse Poort

MTC De Gelderse Poort is een Tandartspraktijk gelegen aan Hazeldonklaan 2 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over MTC De Gelderse Poort in Beek-Ubbergen

MTC de Gelderse Poort is een tandartspraktijk in Beek-Ubbergen met verschillende disciplines en behandelingen onder één dak. De tandartsen overleggen met elkaar en werken samen aan behandelplannen en de gezondheid van de patiënten. Dit zorgt ervoor dat er geen extra kosten worden gemaakt en er geen onnodige afspraken hoeven te worden gemaakt. De behandelingen vinden plaats op de vertrouwde locatie in Beek-Ubbergen en zijn geschikt voor jong en oud, met diverse behandelingen van eenvoudig tot complex. De tandarts biedt onder andere algemene tandheelkunde, cosmetische behandelingen, paradontologie, angstbehandeling, klik-protheses, kindertandheelkunde, tandtechnisch laboratorium en orthodontie. De tandartspraktijk is rolstoeltoegankelijk en biedt speciale angsttherapeuten aan voor mensen met een grote vrees voor de tandarts. De praktijk heeft geen wachtlijsten en geeft urgentie voorrang bij behandelingen die niet kunnen wachten. Ze tonen begrip voor financiële situaties, emoties en geestelijk- en lichamelijk gehandicapte mensen en staan open voor overleg.

Wil je weten wat MTC De Gelderse Poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTC De Gelderse Poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTC De Gelderse Poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTC De Gelderse Poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar MTC De Gelderse Poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTC De Gelderse Poort

Bezoekers bekeken ook