MOoij Bed en Breakfast

MOoij Bed en Breakfast is een Bed & Breakfast gelegen aan Vlietberg 6A in Ooij.

Meer informatie over MOoij Bed en Breakfast in Ooij

MOoij Bed en Breakfast is een modern en sfeervol B&B gelegen op de Vlietberg, ten oosten van Nijmegen. De kamers zijn puur en stoer, met betonnen muren en grote ramen met uitzicht op de natuur. De locatie is ideaal voor mensen die er even lekker tussenuit willen. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving door te wandelen in de uiterwaarden of te fietsen over de dijken. Het is ook mogelijk om in ongeveer 35 minuten naar het centrum van Nijmegen te lopen. Voor meer informatie over bezienswaardigheden en evenementen in de omgeving kan men terecht op de websites 'Into Nijmegen' en 'Visit Berg en Dal'. Daarnaast biedt MOoij Bed en Breakfast verschillende arrangementen aan, zoals wandelen in Berg en Dal of vogels kijken onder leiding van een vogelaar. Nijmegen is een hippe stad met altijd iets te doen, en voor de laatste tips kan men kijken op de websites 'followfox' en 'Visit Nijmegen'. Al met al is MOoij Bed en Breakfast een ideale plek om te verblijven aan de Waal, met diverse struin-, fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Wil je weten wat MOoij Bed en Breakfast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MOoij Bed en Breakfast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MOoij Bed en Breakfast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOoij Bed en Breakfast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar MOoij Bed en Breakfast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MOoij Bed en Breakfast

Bezoekers bekeken ook